Майката на Ивет, убила баба си, през сълзи: Погледът й се променяше, казваше, че чува гласове след употреба на наркотици

Майката на Ивет, убила баба си, през сълзи: Погледът й се променяше, казваше, че чува гласове след употреба на наркотици

фейсбук

A A+ A++ A

Отношенията ѝ с баба ѝ бяха прекрасни. Тя ѝ изпращаше пари да си купи ботуши, както и за храна. Те се чуваха и виждаха. Всяка Коледа ходеше при нея. Много добре се разбираха с Виолета и са си споделяли. Това каза майката на подсъдимата Ивет Стайкова, обвинена, че е убила баба си - известната актриса Виолета Донева, по време на поредното дело за изслушване на свидетели с техните свидетелски показания, предаде репортер на "Фокус".

"За случилото се разбрах като ми се обадиха от Пазарджик, че е задържана. И ми казаха, че е неадекватна. Разбрахме се на следващия ден да я взема. Аз бях в Плевен. Звънях на баща ѝ Виктор, той каза, че не се е чувал с Виолета. Връщайки се от Пазарджик се разбрах с него да отиде или да звънна на Виолета. Отидох при Виктор и да кажа на Виолета, че Ивет е в психиатрия. Имаше две съседки, които питах дали са виждали Виолета, но казаха, че не са", допълни тя.

На въпрос дали употребява наркотици, майка ѝ потвърди - марихуана и хапчета, хванах я още през 2017 година. От думите ѝ стана ясно, че Ивет е имала халюцинации. "Ние живяхме 17 години с баща ѝ и с Ивет, след това се разделихме, защото имахме различия по възпитанието ѝ", разказа майка ѝ.

"Живяхме заедно около година. Много се карахме, погледът ѝ се променяше, беше много агресивна. Искаше да скочи от 4 етаж", посочи тя и сподели, че е имало и момент, в който Ивет се е сбила с нея.

"Пушеше на лула. След употреба на наркотици ставаше агресивна, казваше, че гласове ѝ казват да скочи и да удря. На следващия ден като мине това нещо, казва, че нищо не знае", сподели свидетелката и майка на Ивет.

От нейн чат е разбрала, че Ивет е употребяла LSD, гъби. Стана ясно, че подсъдимата е била задържана за притежание на наркотици.

#Ивет Горанова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници