Адв. Николай Хаджигенов: Хората не гласуваха, защото не харесват кофти манджи

Адв. Николай Хаджигенов: Хората не гласуваха, защото не харесват кофти манджи

фейсбук

A A+ A++ A

Хората не гласуваха, защото те са достатъчно умни и не харесват това, което им се предлага.

„Не харесват нито претоплени манджи, нито кофти манджи…Колаборацията ПП-ДБ е абсолютно същата като ГЕРБ. Готови са да направят всеки един мръсен номер, готови са да излъжат хората, не само собствените си избиратели, а всички останали, за постигане на собствени лични, партийни цели“, коментира адв. Хаджигенов. По думите му, протестът на балотажа е бил протестен. „Хората в София не харесват ГЕРБ“, добави той.

Според адв. Хаджигенов, хората не виждат причина да гласуват.

„Сглобката отдавна е изчерпала полезността си, от гледна точка на Борисов. Моята лична прогноза е, че тя се изчерпва с местните избори. Единствените, които вече имат интерес от сглобката са ПП и ДБ, Борисов вече няма интерес от тази сглобка и той може да ги бутне по всяко време“, каза адв. Николай Хаджигенов.

Според него кандидатът за кмет трябва да бъде такъв, че да може да спре кражбите. „Разрухата в страната и в София се дължи именно на кражбите. Не го ли спрем, няма как да стане. Нужен ни е кмет или политик, на който му стиска, който знае как и може да го направи“, каза адв. Николай Хаджигенов.

#Николай Хаджигенов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници