Гадателката на Берлускони: На крачка сме от ядрена война!

Гадателката на Берлускони: На крачка сме от ядрена война!

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

"На една крачка сме от ядрена война. Трябва да надделеят разумът и разговорите. Виждам временно примирие. Ще бъдат променени лидерите и на Русия, и на Украйна. Войната ще приключи с тях, но след това ще има предателства и смени!" Това пророкува в студиото на Нова ТВ пред Мон Дьо - Теодора Стефанова, която е известна като гадателката на покойния италиански политик и бизнесмен Силвио Берлускони.

По думите й изкуственият интелект ще помогне за спирането на войните. Израел и Палестина ще бъдат две отделни държави, но не е ясно Йерусалим към коя от тях ще бъде.

"Животните ще проговорят с хората. Ще имаме чип, с който ще ги разбираме. Хартиените пари ще изчезнат. Няма да има време, няма да има разстояния. Медицината ще лекува болката на хората. Ракът ще остане в историята. До 2027 година ще има прието лечение за тумор на панкреаса", обобщи вижданията за бъдещето Стефанова.

Историята на Теодора

В средата на 80-те години на миналия век катастрофа след бурна нощ в една от социалистическите перли на туризма - „Албена”, преобръща животаТеодора Стефанова, наричана още ясновидката на Силвио Берлускони. След 18 дни в кома тя се връща към живота. Но не сама. Един метален глас, който тя нарича "Унилсън от планетата Ванфим" е нещо, без което не може да живее вече 39 години.

Че ще се събуди различна предсказва и петричката пророчица Ванга, при която майката на Теодора отива докато тя е в кома. Научили за дарбата ѝ, службите в България я викат на разпит. Без грам съмнение обаче подхожда социалистическият елит, който отваря широко вратите на домовете си за бъдещето. Следва и среща с първия в държавата Тодор Живков.

В началото на 90-те Теодора Стефанова се озовава в Италия. В началото прави консултации на българите в Милано, но успоредно с това започва работа в дома на богата и влиятелна италианка. Там един ден тя среща майката на бъдещия премиер на Италия Силвио Берлускони – синьора Роза. Среща, която ѝ дава нов живот – лични срещи с Берлускони, разговори с италианския елит, участия в телевизионни предавания, в които тя прави прогнози и за футболното калчо.

Прогнозите, с които най-много се гордее, са запалването на Партийния дом в София, това, че казва на Берлускони, че ще стане премиер на Италия, атентатите на 11 септември и падането на кулите близнаци на Световния търговски център в Ню Йорк.

Сега тя е в България, за да представи пореден тираж на последната си книга „Осмото чувство” – а това е чувството, което ще ни даде извънземният разум.

#Теодора Стефанова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници