Конър Макгрегър успя да разтопи ледената кралица на фолка Глория

Конър Макгрегър успя да разтопи ледената кралица на фолка Глория
A A+ A++ A

Световната ММА звезда Конър Макгрегър успя да разтопи ледената кралица на фолка Глория.

Легендарният спортист, който бе в България за няколко дни, успя да усети тръпката от нощния живот в София и това на ушенце да му пее леля му Глория. Галавечерта на събитието се проведе в зала „Арена София“, където Конър представи и своята марка уиски. Веднага след това Макгрегър посети актуален нощен клуб, където участие имаше примата на фолка. Тя отправи специален поздрав към знаменития ирландец и изпълни за него класиката „Една българска роза“.

„MMA боец, световна звезда, а те пленява с джентълменство, възпитание и уважение към труда на другите! Удоволствие е да пееш на такива хора! Благодаря за вниманието, Конър Макгрегър!“ – отбеляза певицата след участието си.

Близки до фолк дивата издават, че тя е била на седмото небе от щастие, че е пяла на Конър Макгрегър. Присъствали в нощния клуб издадоха, че Макгрегър е дал на Глория няколко банкноти от 500 евро, пише "Уикенд". Певицата е известна с това, че отказва да взима бакшиши, но сега приела с охота банкнотите от боеца, които възлизали на около 3 бона.

#Конър Макгрегър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници