Лято в края на октомври: Около 25°С днес

Лято в края на октомври:  Около 25°С днес

Pixabay

A A+ A++ A

През деня в неделя над цялата страна ще преобладава разкъсана облачност. След обяд с развитие на купесто-дъждовна облачност в Южна България. Максималните температури ще се повишат и ще са между 23-24°С. В района на Пловдив, Монтана, Плевен и В. Търново и малко по-високи - до 25- 26°С.

Времето по Черноморието

През нощта срещу неделя ще преобладава ясно време. През деня ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен източен вятър.

Максимални температури: 22-24°С.

Температурата на морската вода е 21°-22°С.

Вълнението на морето ще бъде 2-4 бала.

Времето в София

През нощта срещу неделя ще преобладава разкъсана облачност. Минималните температури ще се повишат и ще са между 8-9 °С. През деня ще е предимно слънчево. Ще духа слаб източен вятър.

През деня термометърът ще показва стойности - до 22°С.

Времето по планините

Ще преобладава разкъсана облачност. Вятърът ще се ориентира от запад и ще се усили, по най-високите части на Рила и Пирин ще бъде временно умерен от югозапад. През деня ще преобладава слънчево време. Максималните температури на височина 1200 метра ще достигнат стойности между 16°С, на 2000 метра - около 14°С.

Времето на Балканите

През следващите 48 часа над полуострова ще имаме мощен пренос на по-топла въздушна маса, като температурите ще се повишат.

#прогноза за времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници