Усмивки от старите ленти: Може ли да познаете кой е този бизнесмен СНИМКИ

Усмивки от старите ленти: Може ли да познаете кой е този бизнесмен СНИМКИ

инстаграм

A A+ A++ A

Бизнесменът Мартин Николов-Елвиса от петия сезон на "Игри на волята" определено е сред хората, които знаят как да играят. Не му отне много време да се справи с Виолета - най-големия си враг в редиците на Старейшините - и да се превърне в лидер на племето. Той поведе отбора към серия от победи, доказвайки че не трябва да бъде подценяван и е много по-силен, отколкото изглежда.

Да, Мартин определено е човек, пълен с изненади, пише edna.bg. Няма да повярвате, например, че той е изглеждал като съвсем друг човек само преди 5 години.

В снимки, споделени в профила на расторантьора през 2018 г., можем да го видим без един от най-отличителните му външни белези в момента - неговата гъста брада. Смеем да кажем, че липсата на брада коренно променя визията на Елвиса.

Марто е преживял още една промяна след края на "Игри на волята". Лишенията и липсата на храна са казали своята дума и той си е тръгнал от предаването по-слаб с 12 килограма.

За разлика от повечето останали участници в "Игри на волята", Марто не се занимава активно със спорт. Именно затова представянето му на Арената е впечатляващо.

Бизмесменът започва да се подготвя сериозно за шоуто само 4-5 месеца преди неговия старт, а през последния месец и половина го тренира един от най-добрите участници в „Игри на волята“ – финалистът от сезон 4 Филип.

#"Игри на волята"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници