Непълнолетен наглец сви портфейла на пациент в пловдивска болница

Непълнолетен наглец сви портфейла на пациент в пловдивска болница
A A+ A++ A

Непълнолетен е заподозрян като автор на две посегателства в Пловдив. В петък криминалисти от Трето РУ започнали работа по сигнал за откраднато портмоне с пари и лични документи от стая на пациент в УМБАЛ "Пловдив".

При проведените оперативни и издирвателни действия служителите влезли в дирите на техен 17-годишен познайник. Допълнително са събрани доказателства, че негово дело е и кражба на прахосмукачка и инструменти, извършена с взлом в края на миналия месец от лек автомобил, паркиран в близкия жилищен квартал.

Документирането на случаите продължава, работи се и за изясняване на съпричастността на момчето и към други подобни престъпни деяния, уточняват от полицията.

Бързо производство е образувано и срещу извършител на домова кражба в село Старосел. В неделя по обяд помощ в полицията потърсил местен жител, който установил, че през нощта от къщата му е задигната парична сума.

За разследване на случая незабавно е създадена организация в РУ-Хисаря, а работата по „горещи следи“ скоро дала положителен резултат и в полицейския арест е отведен 22-годишният извършител. Младежът е криминално проявен и осъждан, а при претърсване на адреса му са открити и иззети част от отнетите пари.

#крадец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници