Гадателят на Алексей Петров предупреди: Васил Божков да се пази от покушение!

Гадателят на Алексей Петров предупреди: Васил Божков да се пази от покушение!

Стоп кадър/ФБ/Васил Божков

A A+ A++ A

"Васил Божков трябва много да се пази от покушение. Картите ми показват, че животът му е застрашен. Това ще стане в следващите 13 дни или 13 месеца. Славата и парите са напът да го унищожат, ако рязко не промени начина си на живот."

Това каза пред "България днес" гадателят Даниел Делчев-Дидо. Той бе приятел на убития бизнесмен Алексей Петров и лично му бе предсказал, че може да бъде убит, седмица преди това да се случи. Петров не обръща внимание на думите на приятеля си.

"Сега нещата са различни. На Алексей му се падаше краят на живота, свършек. В случая с Божков това не е така. Картите сочат, че ако той иска да остане невредим и да не му се случи беда, трябва да направи пълна промяна на живота и себе си", казва Делчев.

Преди няколко години Даниел открива, че има гадателски възможности и може да предвижда бъдещи събития.

Преди пандемията Делчев потъва вдън земя за повече от 10 месеца, след като заминава със своя приятелка на екскурзия в Арабските емирства. Интерпол го пуска за издирване, след което е разпространена информация, че е задържан заедно с още двама българи. "Тръгнах да търся баща си, който се оказа голям клечка в арабския свят. Имах среща с шефа на неговата охрана, когато ме обградиха 20 джипа и изскочиха командоси. Арестуваха ме, а обвинението ми бе за опит за преврат. Искал съм да сваля тамошното правителство. Кой тръгва да прави подобни неща по джапанки", разказва риалити героят. Делчев е арестуван, а след това освободен благодарение на Алексей Петров. "Той ми помогна и ме освободиха. Направи го благодарение на собствените си връзки и контакти, които бяха многобройни", твърди Дидо. Оттогава двамата с Алексей имат много общи истории и Даниел става един от най-доверените му приятели.

Гадателят твърди, че предсказва няколко дни преди атентата на Алексей Петров, че трябва много да се пази, защото го грози смърт, но бившата барета не му обръща внимание. След убийството на Петров гадателят продължава да хвърля картите и на други популярни хора, първоначално от любопитство, а после и с идеята да разбере какво ги чака.

След като Васил Божков се връща в България, Дидо решава да види какво го чака.

"Интересното при Божков е, че картата на смъртта, която му излиза, може да се промени в "прераждане", ако самият човек "се извърти" и започне да живее повече за другите, отколкото за себе си. Да, Божков твърди, че се интересува от хората и бъдещето им, има афинитет за политическа кариера, но това пак потвърждава правилото, че "вълкът кожата си мени, но не и нрава". Само ако стане отшелник, остави парите, започне да дава на хората, без да търси популярност за спонсорство, може да промени съдбата си и тя да стане по-добра. Тогава се получава т.нар. "прераждане", което ще се случва в неговия случай до 13-ата година, а може и по-нататък. Съдбата ще му даде шанс само ако се дръпне от господството", твърди гадателят Дидо.

Проблемът според него е, че при повечето милионери няма отказ от власт, пари и голямо его, което винаги води до нещастия.

"Дори това желание да влиза в политиката, което има Божков, също е свързано с власт, контрол, средства, което в неговия случай ще е пагубно", обяснява гадателят.

"Ако почне тайно да помага, да не иска да е в окото на новините и случващото се, нещата ще тръгнат добре за него. В противен случай само проблеми ще има на главата си. Всеки в този живот си плаща цената, за да му се случват хубави или лоши неща. И Божков не е изключение", казва Дидо Делчев.




#Васил Божков #Алексей Петров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници