Овен, Телец, Близнаци: Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Овен, Телец, Близнаци: Какво ви очаква в любовта тази седмица?
A A+ A++ A

Овен

Почти непрекъснато ще попадате на разни купони или друг вид бурни забавления. Настроението ви ще е приповдигнато и ще печелите симпатии, но е във ваш интерес да не губите чувството си за мярка. Прекалите ли с каквото и да било, от бъбривост и бързи свалки, до алкохол и екстравагантни прояви, ще прогоните бързо дори най-упоритите си почитатели/ки.

Телец
Човек, с когото отдавна се познавате, ще ви атакува с толкова страстно любовно обяснение, че буквално ще загубите и ума, и дума. За щастие, вие трудно губите самообладание, пък и не обичате да бързате, което ще ви осигури достатъчно време, за да можете да обмислите ситуацията и да си създадете правилна тактика за действие. Какъвто и да е отговорът ви, той трябва да е искрен и да не засегне самочувствието на кандидата/тката за сърцето ви.

Близнаци
Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да се сдобрите с половинката или, ако от известно време не се виждате, да възобновите отношенията с още повече страст. Видите ли, че той/тя е готов/а да направи първата крачка, за да се сложи край на досадната ситуация, в която се намирате, направете същото. Няма да съжалявате.

#любов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай