Посрещаме топъл октомври с много слънце и малко облаци

Посрещаме топъл октомври с много слънце и малко облаци

Pixabay

A A+ A++ A

През деня в неделя времето ще е чудесно за разходки и туризъм. След обяд от северозапад ще започне и увеличение на облачността, но валежи са малко вероятни. Максималните температури ще се повишат и ще са между 25-28°С.

Времето по Черноморието

През нощта срещу неделя ще преобладава разкъсана облачност.През деня ще преобладава разкъсана облачност. Очакваните максимални температури на въздуха ще бъдат 24-25°С.

Температура на морската вода - 22°-23°С.

Вълнение на морето – 2-3 бала.

Времето в София

През нощта срещу неделя ще е с разкъсана облачност, но валежи са малко вероятни. Минималните температури ще се повишат - и ще са между 8-9°С. Сутрин ще има условия и за мъгли.

През деня ще преобладава разкъсана облачност, която към края на деня ще се вплътни. Максималните температури ще са между 23-25°С

Времето в планините - Добри условия за туризъм!

През нощта срещу неделя ще е предимно облачно - с валежи от дъжд, като на много места над Странджа ще паднат проливни валежи. До сутринта и около обяд явленията постепенно ще затихнат. Ще духа умерен, а по откритите и високи части и силен вятър от северозапад. По-малка е вероятността от валежи в Предбалкана и Рило-Родопският масив.

Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 17°С, на 2000 метра - около 9°С.

Времето на Балканите

През следващите часове атмосферата над Балканският полуостров ще се стабилизира. След обяд отново над Северозападна Турция ще паднат проливни валежи. Очакват се и наводнения!


#прогноза за времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници