18-годишен намушка смъртоносно 21-годишен заради момиче в Пазарджик

18-годишен намушка смъртоносно 21-годишен заради момиче в Пазарджик

Pixabay

A A+ A++ A

18-годишен младеж от Пазарджик е намушкал 21-годишен, който въпреки усилията на лекарите е починал, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в града Мирослав Стоянов.

Трагедията се е разиграла в петък малко преди 19,00 ч., когато на телефон 112 е бил получен сигнал за случилото се.

По първоначално получените данни на улица в областния град е станало спречкване между двама младежи - Ангел З. и Никола Р., при което по-младият - Никола, е извадил нож и е пробол другия. Според запознати Ангел се е разхождал с приятелката си Дарина в района на жилищния блок в кв. “Запад“, където е живеела. Изненадващо към тях приближил 18-годишният Никола, който се нахвърлил върху момчето с нож, пробождайки го в областта на корема.

Незабавно към мястото на инцидента са насочени автопатрули на РУ-Пазарджик и линейка на „Спешна помощ“. При пристигането им било установено, че 21-годишният млад мъж е в безпомощно състояние с прободни наранявания. За съжаление, въпреки намесата на медицинския екип, на път към болницата пострадалият е починал.

Периметърът около местопрестъплението е блокиран, извършен е щателен оглед от дежурна група служители от ОДМВР и РУ-Пазарджик в присъствието на съдебен лекар. За случая незабавно е уведомена Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Криминалистите са установили самоличността на нападателя, който е 18-годишен жител на областния град. Той напуснал местопроизшествието с лека кола и към момента се укрива. Предприети са поредица от оперативно-издирвателни действия за неговото локализиране и задържане. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство под наблюдението на прокурор от окръжната прокуратура.



#убийство #Пазарджик

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници