Иво Сиромахав взриви от смях мрежата! Попиля и Хекиман, и изборите

Иво Сиромахав взриви от смях мрежата! Попиля и Хекиман, и изборите

ФБ/Иво Сиромахов

A A+ A++ A

Иво Сиромахов е писател, драматург и сценарист. Автор е на 23 книги и 11 театрални пиеси. Последният му роман „Бай Тошо“ е безмилостна сатира за днешното разпадащо се общество. Иво Сиромахов е носител на „Наградата за дебют в областта на изкуствата“ през 1995 г. Водещ е на „Шоуто на Слави” по тв 7/8. Завършил и НГДЕК, а после НАТФИЗ.

Уважаеми дами и господа, с особено вълнение ви съобщавам, че приех да стана заместник-кмет на Антон Хекимян.

В общината ще отговарям за детските градини, сладкарниците и абитуриентските изпращания пред храма „Александър Невски“.

Познавате ме и сте наясно, че имам опита, експертизата и решителността да се справя.
Ето накратко моята управленска програма:

1. Как ще реша проблема с детските градини? Ще го реша, като построя мобилни детски градини. Те ще се движат по нова трамвайна линия, която ще построя от кръговото в Обеля (до блока на Силвето), оттам трамвая тръгва към Билата, минава по Северната тангента, хваща разклона за Чепинско шосе, оттам – по Резбарска през Враждебна, взема ляв завой на разклона с Христофор Колумб, спуска се под надлеза на Александър Малинов и излиза на Кръстова вада. По тая линия ще се движат денонощни трамваи, в които дечицата ще си играят, ще учат песнички, ще правят пакости малките непослушковци и изобщо няма да ви се пречкат в къщи, да се чудите кво да ги правите.
2. Столицата има нужда от повече култура. Затова ще превърна сладкарниците в поп-фолк клубове, където столичните младежи и най-вече хората от село да танцуват.

Защото сладкото е вредно, а танците и културата са полезни.

3. Ще инвестирам в абитуриентските изпращания пред „Александър Невски“. В момента са твърде скромни, твърде тихи, твърде невзрачни и са само два месеца в годината. Смятам да ги направя целогодишни. За целта ще поканя абитуриенти от цялата страна (а защо не и от чужбина), както и ромски оркестри от Сърбия, Румъния, Северна Македония и Египет. Така ще постигнем една по-голяма масовост, една мащабност и столицата ще стане мултикултурна и изискана.
Скъпи столичани, вярвам, че ще ме подкрепите.
Заедно ще успеем!

Заглавието е на редакцията


#Иво Сиромахов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници