Мира Добрева се моли да бъде отново в недрата на планината

Мира Добрева се моли да бъде отново в недрата на планината

фейсбук

A A+ A++ A

"Да бъда отново в недрата на планината…Това е молитвата ми днес", това написа във фейсбук профила си тв водещата Мира Добрева. Публикацията ѝ е придружена от нейна снимка от преди година, на която Добрева е на разходка в планината.

По-рано през септември дъщерята на известната журналистка на БНТ - Лори съобщи, че майка й е претърпяла операция и е в медикаментозна кома. Дни по-късно Лори съобщи, че състоянието на тв водещата се подобрява.

Именно след изкачване до Рилските езера водещата е направила остър перитонит и по спешност е била приета за операция на корема в “Пирогов”. След нея обаче са се развили други усложнения и инфекции. Добрева не е можела да диша самостоятелно и заради това се е наложило да бъде вкарана в реанимация, поставена в медикаментозна кома и интубирана, това стана ясно от интервю на дъщеря ѝ Лори пред "24 часа". Момичето сподели още, че минути са деляли майка ѝ от смъртта.

Дни по-късно Мира Добрева публикува видео във фейсбук профила си, в което благодари на лекарите и сестрите в Пирогов, както и на Бърза помощ. Добрева каза още, че единственото интервю, в което е цялата истина, е за вестник "24 часа".

#мира добрева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници