Продължителността на деня днес ще бъде точно 12:00 часа

Продължителността на деня днес ще бъде точно 12:00 часа
A A+ A++ A

Атмосферното налягане ще се повиши и ще е малко по-високо от средното за месеца.

Днес над източната половина от страната ще преобладава слънчево време, в сутрешните часове в низините и равнините ще е с намалена видимост. На запад облачността ще е по-често значителна, но само на отделни места, главно в планинските райони, ще превали краткотрайно. Вятърът ще се усили и ще е умерен, временно силен от изток-североизток. Максималните температури ще са между 25° и 30°, в София - около 25°, сочи прогнозата на НИМХ.

Над масивите от Западна България облачността ще е значителна, но само на отделни места ще има валежи от дъжд. На изток ще е предимно слънчево. Ще духа умерен, временно силен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 18°, на 2000 метра - около 12°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, на отделни места в сутрешните часове с ниска облачност или мъгла. Ще духа умерен, временно силен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 25°-27°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде 3 - 4 бала.

Слънцето в София изгря в 7 ч. и 17 мин. и залязва в 19 ч. и 18 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 00 мин. Луната в София залязва в 01 ч. и 40 мин и изгрява в 17 ч. и 35 мин. Фаза на луната: три дни след първа четвърт.

#времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници