ВИДЕО Спипаната на кара пияна на кирка тв водеща Пандора крещи и беснее: Кръвната ми проба се оказа 0

ВИДЕО Спипаната на кара пияна на кирка тв водеща Пандора крещи и беснее: Кръвната ми проба се оказа 0
A A+ A++ A

Тв водещата и плеймейтката Биляна Василева, по-известна като Пандора, коментира какво се е случило, след като бе хваната да кара колата си след употребата на алкохол.

Според полицията дрегерът е отчел 2,4 промила, но Пандора уточнява, че направената й впоследствие кръвна проба е отчела 0 промила.

Тя смята, че е невинна и изрази задоволство, че кръвната й проба не е подменена.

Въпреки това на Пандора са отнети шофьорската книжка и автомобил. Предстои прокурор да разреши случая.

"Здравейте, приятели. Казвам се Биби Мелек, но съм по-известна като Пандора. Благодарение на Второ районно вече съм и по-известна като пияната водеща от DSTV. Искам да благодаря на Второ районно за този прякор", избухна пред Нова телевизия тя.

"Бях задържана, въпреки че бях невинна и лежах в килията излишно. Бях написала, че не желая абсолютно никой да знае какво се случва с мен и въпреки че бях написала, че не желая никой да знае какво се случва с мен, аз докато лежа в килията, незнайно как всички медии започват да пишат, че пияната водеща е била пияна и буйствала с полицията, и така нататък", разказа емоционално и на висок тон тя.

Тя разкри, че преди около месец и половина сутринта рано трябвало да отиде при нотариус, за да прехвърли кола, а след това да пътува извън България. По пътя, прибирайки се към вкъщи, е спряна за проверка.

"Аз бях сигурна в себе си, и казвам: "Да, няма проблем, ще духна на дрегера". Разбира се, защото съм сигурна в себе си. Духнах на дрегера и пожелах чао на полицаите, обаче той в един момент ми казва, че дрегерът е отчел 2.4 промила.

Аз казвам: "Моля, чакайте малко, тук има някаква грешка" и инстинктивно в този момент аз си вадя телефона и правя първото клипче, което съм качила навсякъде и във всички социални мрежи, разказа тв водещата.

"В този момент полицайката ми казва: "Ти, ако си пипнеш още веднъж телефона, ти слагаме белезниците".

Оттам аз лежах 24 часа в килия и въпреки написаното от мен, че предупреждавам, че не желая никой да знае какво се случва с мен, въпреки това аз, докато съм в килията, не зная как, но тази информация, която само Второ районно знае, се разпространява навсякъде по радиото, телевизиите, медиите и така нататък, добави Пандора, размахвайки документи.

Певицата допълни, че я е било страх да не бъде подменена кръвната ѝ проба.

Това не е първото изпитание в живота й с автомобил. Бившата участничка в конкурса „Мис Силикон“ пострада и през октомври миналата година. Тогава автомобилът й бе опожарен пред блока й в Нови Искър.

Разследването не бе доведено докрай, но се разбра, че вероятно става дума за безнадеждно влюбен в нея мъж. „Съмнявам се в един човек, на когото не отговорих подобаващо на чувствата. Възможно е този пожар да е запален като отмъщение от любов“, каза тогава Пандора.

#дрегер #кръвна проба #Пандора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници