Вижте какво ще бъде времето на първия учебен ден

Вижте какво ще бъде времето на първия учебен ден
A A+ A++ A

Атмосферното налягане ще се задържи близко до средното за месеца.

Днес преди обяд ще има временни намаления на облачността, над много райони до предимно слънчево време. Около обяд ще започне да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и до края на денонощието на много места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от северозапад, в Югоизточна България – предимно от изток. Дневните температури ще се понижат и максималните ще са предимно между 26° и 31°, в София – около 26°, сочи прогнозата на НИМХ.

Над планините ще преобладава облачно време, преди обяд с временни разкъсвания на облачността. В следобедните часове на много места ще има валежи от дъжд и гръмотевична дейност. Ще духа слаб до умерен, предимно югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 23°, на 2000 метра – около 15°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често значителна и на отделни места в следобедните часове ще превали. Ще духа слаб, предимно югоизточен вятър. Максималните температури ще са 24°-27°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгря в 7 ч. и 6 мин. и залязва в 19 ч. и 36 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 29 мин. Луната в София изгрява в 7 ч. и 12 мин. и залязва в 19 ч. и 59 мин. Фаза на луната: новолуние.

#времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници