Първи любовни искри прехвърчаха в новия сезон на „Фермата“

Първи любовни искри прехвърчаха в новия сезон на „Фермата“

стоп кадър

A A+ A++ A

Актьорът Петър, който се изживява като лидер в риалитито и се радва на женското внимание, вкара в капана си красивата Моника. Флиртът между участниците се разгоря, докато лежаха по бански на шезлонгите в стопанството. Петър, който току що навърши 43 години, се разнежи, след като разбра, че Моника е само на 28 г.

"Детенце мило, сладко“, прошепна ѝ той и започна да я гали по голото коляно.

Докато небрежно обсъждаше годината ѝ на раждане - 1994-а, през която България стигна до четвъртото място на Световното по футбол, актьорът пропълзя с пръсти към бедрото на Моника, пише Woman.bg.

В отговор сексапилната участничка примижа от удоволствие и започна да го гали по вътрешната страна на ръката. В следващите часове двамата не се отлепиха един от друг. Моника, която е софтуерен инженер, обаче започна да се притеснява от напиращите чувства.

„Недей да си мислиш, че това е цирк от моя страна. Не го мисли, чувствай го, живей го!“, окуражи я Петър. „Още не съм влюбена, но виждам как се пускам надолу по пързалката. Попитах го дали е сам. Доколкото разбрах, няма взаимоотношения навън, но няма как да съм сигурна“, сподели Моника със съотборничка от зеления тим „Елбетица“.

#"Фермата"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници