Гореща неделя, до 32°С

Гореща неделя, до 32°С

Рikist.com

A A+ A++ A

През неделя деня, времето ще бъде предимно слънчево. Възможно е временно нарастване на облачността след обяд над Централна и Източна България, ще има средни и високи облаци. Има вероятност за краткотрайни валежи на отделни места. Максималните температури ще се покачат и ще варират между 27-32°С.

Времето по Черноморието

През нощта срещу неделя ще преобладава разкъсана облачност, след обяд с временни увеличения на облачността, като на изолирани места ще превали. Ще духа умерен източен вятър.

Максималните температури на въздуха ще бъдат 27-28°С, а на морската вода - 25°-27°С.

Вълнението ще е между 2-4 бала, прогнозират от Meteo Balkans.

Времето в София

През нощта срещу неделя времето в столицата ще е предимно ясно. Минималните температури ще се понижат и ще са между 9-10°С. През деня ще е повече слънчево. След обяд с разкъсана висока облачност, която до вечерта ще се увеличи. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са между 25-26°С

Времето в планините - условията за туризъм ще са добри.

Очакваме чудесно време за разходки и туризъм. До обяд времето ще е предимно слънчево и топло, но след обяд над Централна Стара планина и Рило-Родопският масив, облачността ще се увеличи и ще превали дъжд.

Температурите ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще бъде около 20°С, на 2000 метра - около 12°С.

Времето на Балканите

Очакваме чудесно време на Балканският полуостров. Временни увлечения на облачността, но без валежи се очаква в Южна Гърция. Силен вятър ще има в Европейска Турция и Егейско море.

#прогноза за времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници