ЕК представя бъдещите европрограми за България

ЕК представя бъдещите европрограми за България
Представянето ще даде началото на преговорите на България с Европейската комисия относно областите на финансиране на оперативните програми, които ще се изпълняват в периода 2014 - 2020 г. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

В София ще бъде представена официалната позиция на Европейската комисия по разработването на Договора за партньорство и програмите, които ще бъдат финансирани с фондовете на Евросъюза в България за новия програмен период.

Това ще стане на среща между представители на българското правителство и генералните дирекции на ЕК, които отговарят за средствата по Общата стратегическа рамка на ЕС, предаде БНР.

Представянето ще даде началото на преговорите на България с Европейската комисия относно областите на финансиране на оперативните програми, които ще се изпълняват в периода 2014 - 2020 г.

Официални гости и участници от страна на Европейската комисия ще са Валтер Дефа, генерален директор на ГД „Регионална политика", Йежи Плева, заместник генерален директор в ГД „Селско стопанство и развитие на селските райони", Петер Стуб Йоргенсен - директор на Дирекция „Социална пазарна икономика на страните членки на ЕС" и Стефанос Самарас, началник отдел „Структурни мерки" в ГД „Морско дело и рибарство".

#София #Европейска комисия #Европейски съюз #европрограми #ЕК #ЕС #България #програмен период

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Брюксел
Последно от Брюксел

Всички новини от Брюксел »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници