Колеги на една от жертвите на наводнението: Д-р Йорданова бе всеотдаен лекар и добър човек

Колеги на една от жертвите на наводнението: Д-р Йорданова бе всеотдаен лекар и добър човек

БВС

A A+ A++ A

Внезапно и нелепо ни напусна всеотдаен ветеринарен лекар, взискателен и подкрепящ колега, добър човек, нежна и красива жена д-р Даниела Йорданова. Още осмисляме случилото се, но чувстваме болката от огромната загуба на забележителната личност и добър човек д-р Йорданова. Това е тъжно събитие както за ветеринарномедицинската колегия, така и за цялото ни общество, пишат в позиция от Българския ветеринарен съюз (БВС).

Д-р Даниела Йорданова е сред жертвите на наводненията в Царево заедно с нейната майка съдия Мария Москова, председател на Районния съд в града. При бедствието загинаха още двама мъже.

Даниела Йорданова е завършила Тракийския университет в Стара Загора през 2017 г. и е сред двамата пълни отличници на випуска. От 6 август 2018 г. е член на Българския ветеринарен съюз, като част от Областната колегия на БВС в Бургас. Започва кариерата си в Бургас, а през 2019 г. открива своя ветеринарномедицинска практика в Царево. „Изключително внимателна и всеотдайна в работата си с животните, а сред колегията се ползва с много добро име, активност и колегиалност“, заявяват от ветеринарния съюз и допълват, че десетки са позитивните отзиви за д-р Йорданова, като всички се обединяват около това че тя е отличен специалист с висок професионализъм, много добър лекар и човек.

„Трудно могат да бъдат намерени думи, с които да се опише колко тежка е загубата за всички нас“, пишат още от БВС. На страницата на съюза са изразени много сърдечни съболезнования, с преклонение към нейния професионален и човешки дълг, при изпълнение на които д-р Йорданова рискува и губи живота си.

Поклонението ще се състои на 9 септември (събота) от 12:00 ч. на Централния гробищен парк в Бургас.

#наводнения

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници