Наточената "лелка" Вили от "Игри на волята" върти бизнес за 100 милиона долара

Наточената "лелка" Вили от "Игри на волята" върти бизнес за 100 милиона долара
A A+ A++ A

Виолета и Дени изглеждат като амбициозни дами, които не се отказват пред нищо, за да сбъднат щенията си. Майката явно притежава силен бизнес нюх. Тежък развод предопределя пътя ѝ към САЩ. Преди десет години бракът ѝ приключва, като раздялата е съпроводена с безкрайно тежки дела за попечителство.

Животът, или поне разстоянието, разделя двете жени по онова време. Виолета заминава за Щатите, а Дени остава в София. Срещат се едва по няколко пъти в годината, но успяват да запазят близките си отношения. Именно щерката съумява да убеди майка си да участват заедно в “Игри на волята”. Така бизнес дамата за известно време ще остави в чужди ръце управлението на имоти за над 100 милиона долара.

Трите ѝ успешни бизнеса също за момент ще бъдат под нечии други грижи. И макар да е доста невероятно за нашата действителност, поне от показаното Виолета притежава солиден бизнес усет и възможности. Дени, от своя страна, е малко по-скромна в желанията си. В момента тя е официалната половинка на прохождащ в чалга средите певец.

Кристиан Кирилов стана известен по-скоро благодарение на бившата си жена – чалгаджийката Джулия. Бракът им приключи и пътищата към нови партньори са отворени. Докъде ще се развие връзката между Дени и певеца, тепърва ще видим.

Източник: lupa.bg

#"Игри на волята" #Игри на волята

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници