Васо Гюров разконспирира тъп опит на общинската власт по морето да заблуди хората, че помага в разчистването

Васо Гюров разконспирира тъп опит на общинската власт по морето да заблуди хората, че помага в разчистването
A A+ A++ A

Известният музикант Васо Гюров във Фейсбук:

Преди минути по bTV дадоха репортаж за доброволци от цялата страна, отишли да помагат след наводненията в Царево. Интервюираните от тях казаха, че организацията на терен е слаба, никой не им обръща внимание и само от време на време, хора от от кризисния щаб идвали да им се карат.

В следващия момент пред камерата се появи възмутен човек със светеща фланелка и диагоналка. Той заяви, че твърденията на доброволците не отговарят на истината, каза че организацията е перфектна и също се представи като доброволец.

Интересното е, че същият господин се беше появил преди минути в репортаж и по националната телевизия /без диагоналка/. Там беше представен като собственик на хотел в района, приятел и любезен домакин на водещите от сутрешния блок. Разказваше отново за добрата организация и колко успешно се справят общинските власти с кризата ...

Колко е малък Синият екран!

Само да не си помислите, че това има нещо общо с разрешителното за строеж издадено от общината. Разрешително за строеж на хотел на място, на което е абсурдно това да се случи!

Там където реката се влива в морето.

#Царево #Корал #плаж "Корал" #Васо Гюров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници