Таро хороскоп за всяка зодия през септември

Таро хороскоп за всяка зодия през септември
A A+ A++ A

Месец септември идва с редица важни събития и промени. Промените поставиха своето начало още през август, макар и за някои представители на зодиака това не се е усетило. Сега, през новия период, пред нас ще се отворят нови възможности, но и изпитания. Дали ще се справим, ще зависи от мотивацията ни и от това как взимаме решенията си. Какво показват таро картите за всяка зодия, вижте в месечната ни прогноза за септември.

Овен

Скъпи Овни, септември ще бъде чувствен месец за вас, който ще подчертае областите, върху които трябва да работите. Време е да изхвърлите натрупаните емоции, както положителни, така и отрицателни. Обградете се с хора, които могат да ви подкрепят, които се радват за успехите ви и са до вас, когато имате нужда. В работата ще ви се наложи да вземете трудно решение, не прехвърляйте отговорността на другите, търсете опора и отговори в себе си. Таро картите показват, че новият месец е чудесен да зарадвате себе си - промяна на имиджа и гардероба, а защо не и кратко пътуване.

Телец

Таро прогнозата ви показва, че новият месец ще бъде период на усилена работа. Ежедневната работа и инвестирането в развитието на себе си като личност и професионалист, инвестирането във взаимоотношенията, ще ви доведат до страхотни резултати. Важно е да търсите мотивация, за да не скучаете, а възможности за такава няма да липсват. Поставете си вдъхновяващи цели за бъдещето. Успехи няма да ви липсват, но те до голяма степен ще зависят от положените усилия.

Близнаци

Близнаците ги очаква огнен септември. Месец на страст и креативни идеи. Всички цели, които си поставите за септември ще бъдат бързо постигнати под ваш натиск. Таро картите ви съветват да не се преуморявате. Не се претоварвайте с дребни и незначителни работни задачи, защото може да не постигнете заветната цел. В любовен план таро прогнозата за родените под знака на тази зодия, разкрива страст, а може би и нова връзка. Избягвайте конфликтни ситуации, опитвайте се да решавате проблемите по дипломатичен път.

Рак

Раци, септември ще бъде важен месец за вас. Много добър период е за промяна, като смяна на работа, преместване в ново жилище, град, държава, за командировка, както и за бизнес преговори, които ще преминат за вас положително. Таро картите показват, че ако в последните седмици сте имали някакви проблеми, ще успеете да ги разрешите. Внимавайте с емоциите и не се забърквайте в спорове и интриги.

Лъв

Въпреки че обикновено лятото излизаме във ваканция, за Лъвовете, които се чувстват преуморени, новият месец носи и възможности за повече почивка. Някои житейски теми може да изискват максимално участие и внимание от ваша страна. Опитайте се да бъдете активни, но не отдавайте твърде много емоции на всеки проблем.

Съществува риск да се претоварите. Таро картите ви съветват да бъдете по-внимателни към хората, които ви заобикалят, не позволявайте да се нарушават вашите "лични граници". В моментите, в които почувствате, че емоциите ви дърпат надолу, направете си почивка от комуникацията с другите.

Дева

Деви, спокойствие и само спокойствие! Септември ще изисква от вас важни решения, основани на връзката между чувствата и разума. Вашата основна задача е да постигнете баланс, да действате уверено, ясно, справедливо и последователно. Не се страхувайте да поемате отговорност за своите решения и действия.

За родените под знака на зодията, фокусът на вниманието може да се измести към любовната връзка и семейните въпроси. Възможно е някои да получат предложение за брак, да сключат такъв или като като цяло взаимоотношенията да претърпят някакво развитие.

Везни

Уважаеми Везни, очаква ви пълен със събития септември. Месец на победи и постижения. Но за да може всичко това да дойде във вашите ръце, ще трябва да се покажете възможно най-много, да не криете своите таланти. Благодарение на това може да ви бъде предложено участие в нов проект, който ще отвори нови възможности за вас. Това е вашият шанс да се издигнете на следващото ниво.

Скорпион

За представителите на зодия Скорпион, септември ще бъде месец на комуникацията, търсене на определена информация. Периодът е подходящ да инвестирате в себе си и в собственото си развитие. Усилията, които ще положите ще ви донесат успехи във времето напред. Придобиването на нови умения ще покачи цената ви като кадър. Бъдете уверени, тъй като има вероятност да получите и интересно предложение за работа. На любовния фронт очаквайте раздвижване.

Стрелец

Таро картите ви съветват през новия месец да оставите емоциите на втори план. На преден план ще излязат анализът, прагматизмът, студената пресметливост. Много идеи ще завладеят ума ви, ще ви води ентусиазъм и желание за реализация. Въпреки това, преди да продължите с изпълнението на вашите цели, струва си да претеглите плюсовете и минусите.

Изключете емоциите и вашето "искам" и погледнете критично на нещата. Умело отделяйте "зърното от плявата". Само така ще успеете да вземете правилното решение. За онези от вас, които се налага да разрешат правни въпроси, таро картите показват, че ще има положителен резултат.

Козирог
Козирози, септември ви носи любовни емоции. Настроението ви ще е приповдигнато, възможни са нови познанства, флиртове. Ще почувствате хармония в душата си, което пък ще ви помогне да бъдете мотивирани за всички останали неща, които ви предстоят. Радвайте се на този нов месец и спрете да се самоограничавате. Позволете си да бъдете щастливи. За някои от вас могат да дойдат интересни предложения за сътрудничество в работата.

Водолей
Скъпи Водолеи, очаква ви стабилен и спокоен септември. За да се чувствате сигурни и спокойни в материалната сфера, ще трябва да работите активно. Периодът е подходящ да пробвате нещо ново в работата си, да се надградите, да превърнете идеите в реалност. Промени няма да липсват, затова ще бъде важно да се адаптирате към тях, да бъдете гъвкави към обстоятелствата. В любовен план за някои може да има напредък, докато за други разрешаване на сложни ситуации.

Риби

Риби, очаква ви месец на стабилност и укрепване на позициите. В работата и бизнеса всичко ще се движи напред, стига да има мотивация и енергия да случвате плановете си. Търсете баланса между между желанията и реалността. За някои от вас е възможно да предстои провеждането на важен разговор, което ще повлияе положително на бъдещето ви. В личните отношения таро гаданието показва стабилност за обвързаните двойката, както и хубави емоции.

Източник: az-jenata.bg


#таро хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници