Днес е най-мощният ден на месеца според астролозите

Днес е най-мощният ден на месеца според астролозите

pixabay

A A+ A++ A

Луната е в знак Водолей, където ще пребивава до 16:58 ч. на 30 август.

Луната във Водолей носи различни изненади. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Практически е безполезно да се разчита на разума. Хората стават по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно или се счита за несправедливо. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, интересно, необичайно, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Луната е на празен ход от 06:05ч до 16:58ч. Да не се предприема нищо важно през това време. Това време не е добро за различни видове придобивки. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Не вземайте кредити, не давайте заеми на приятели. После този човек може да ви стане враг. Не засаждайте нищо в градината, има вероятност да получите малка реколта или посаденото да загине. Спор, ако възникне през това време, може да доведе до разрушителни последици в отношенията. Не се препоръчва: да се решават проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и чиновници, да купувате имот. Ако в този момент се влюбите от пръв поглед, това влюбване може да донесе разочарование, а също така назначената романтична среща може да завърши драматично.

В 16:58 ч. Луната преминава във водния знак Риби.

Лунен календар: продължава 14-ти лунен ден до 20:11 ч.

Това е най-мощният ден на месеца. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. На 14 лунен ден получаваме последен шанс да внесем положителни промени в живота си. На този ден Самият Създател ни помага във всичко.

Добре е енергийно да почистите къщата и пространството си. Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонти и строителни работи.

Постенето в този ден има силен лечебен ефект. Очите сега са особено чувствителни, опитайте се да не претоварвате зрението си. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Денят от друга страна често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Старайте се да бъдете в спокойно, добронамерено настроение. Не се опитвайте да изяснявате отношения, не псувайте, не се ядосвайте, не влизайте в спорове, а напротив, отдайте на близките си вашето внимание, любов.

14-ия лунен ден способства силното укрепване на семейството и връзките между членовете му, дава взаимно разбирателство между по-младите и по-възрастните поколения. Способства и комуникацията на всички нива. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден.

Следва 15-ти лунен ден от 20:11 ч. на 30 август до 20:37 ч. на 31 август

#енергия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници