Създадоха група във „Фейсбук" против митрополит Николай

Създадоха група във „Фейсбук" против митрополит Николай
Все още не е ясно дали членовете на групата са в нея доброволно или са присъединени без да знаят, което е честа практика в социалните мрежи. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Група „Против митрополит Николай да оглави Българската православна църква" се появи тази седмица в социалната мрежа" Фейсбук".

До момента членовете на он-лайн движението наброяват малко над 1300 души, сред които личат имената на известни бизнесмени, актьори, журналисти, музиканти и дори духовници, предаде „Дарик".

Все още не е ясно дали членовете на групата са в нея доброволно или са присъединени без да знаят, което е честа практика в социалните мрежи.

Николай Пловдивски ръководи Софийската епархия след смъртта на патриарх Максим. От събота вече тази фунцкия поема Негово Високо Преосвещенство Варненски и Великопреславски митрополит Кирил, който бе избран за наместник-председател на Българската православна църква и ръководител на Софийската епархия. Той ще оглавява висшия клир до избора на нов глава на Българската православна църква през март догодина.

#група #митрополит Николай #патриарх Максим #патриарх

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници