Днес това, което пожелаете – хубаво или лошо - може да се сбъдне

Днес това, което пожелаете – хубаво или лошо - може да се сбъдне

pixabay

A A+ A++ A

Луната е в знак Скорпион от 02:23 ч. до 11:09 ч. на 24 август

Труден период, в който нараства напрежението, истеричността, емоционалната нестабилност. Конфликтните ситуации се случват почти на всяка крачка, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила. Хората изглеждат неуправляеми, раздирани от отрицателни чувства и негативни емоции. Затова трябва всеки да се стреми към търпение и снизходителност.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасност от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Лунен календар: продължава 6-ти лунен ден до 12:29 ч.

Следва 7-ти лунен ден от 12:29 ч. на 22 август до 13:37 ч. на 23 август

Подходящо е по възможност да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Старите проблеми се нуждаят от нови решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Може да ви провокират, но вие внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре днес да се говори по-малко, да не се казват излишни неща. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива към всяка казана дума, дори случайно произнесена и може да бъде реализирано.

#молитва

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници