„Топлофикация" с дежурни екипи в случай на проблеми с парното

„Топлофикация" с дежурни екипи в случай на проблеми с парното
Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

„Топлофикация София" осигури дежурни екипи в съботния ден с оглед отстраняване на възможни проблеми, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Екипите ще приемат и изпълняват заявки за включване и ще реагират на сигнали за проблеми в отоплението. Дружеството вече пусна отоплението на над 98% от близо 430 000 клиенти в рамките на три работни дни.

Все още не е пуснато парното в 118 абонатни станции, които са заявили желанието на етажната собственост за по-късно включване.

В 332 абонатни стации заради неприключили ремонти в отделни жилища вътрешната отоплителна система не е била запълнена и там също не е било пуснато отоплението. Топлоподаването към всички клиенти е нормално, техническите превключвания са извършени и не се очакват колебания в топлоподаването, уверяват от „Топлофикация".

Софиянци могат да се свържат с дежурните екипи на следните телефони: 02 /931 49 49, 02/ 970 99 32; 02/ 859 01 95. На разположение на клиентите са и аварийните екипи, които осъществяват 24-часово дежурство. Телефоните за връзка с тях са: 02/ 951 51 96 и 02/ 951 52 58.

#„Топлофикация" #дежурни екипи #парно #София #дежурство #проблеми #клиенти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници