Мистерията около Пепи Еврото се заплита: Инсценирал ли е смъртта си?

Мистерията около Пепи Еврото се заплита: Инсценирал ли е смъртта си?

Стоп кадър/бТВ - архив

A A+ A++ A

Две са основните хипотези, които сега се въртят в мрежата относно предполагаемата кончина на Петър Петров в Дубай.

Мистерията около внезапната кончина на Петър Петров, известен като Пепи Еврото, че е починал от инфаркт в Дубай се заплита. По случая е назначена проверка от МВР и Прокуратурата, но засега официално изявление, което да потвърди или отрече информацията, няма. Хронологията на предполагаемата му смърт обаче е възможно да се проследи още преди близо 3 седмици. На практика 2 са основните версии към момента, пише "Флагман".

Българският таблоид „Уикенд” пише в края на миналия месец, че според източници на вестника, Еврото е получил масивен инфаркт в Дубай. От там обясняват, че той е бил в много тежко състояние, но бързо се възстановил и здравословното му състояние се подобрило значително в идните дни. Тази информация, разбира се, не е потвърдена официално, но лансираните сега твърдения сочат, че всъщност Петров е починал от инфаркта още тогава и досега властите у нас пазят в тайна смъртта му. По какви причини и с какъв мотив – остава неясно.

Другата версия обаче е по-интересна. Според нея има данни самият Петър Петров да пуска сега слухът, че е починал, за да може спокойно да започне нов живот с нова самоличност. Предвид платежоспособността му – с богатство, оценено на около 50 млн.евро, това е напълно възможно и по този начин бившият следовател напълно реално може да изчезне завинаги от радарите на съдебната система.

Той бе издирван с европейска заповед за арест преди няколко месеца. Обвиненията срещу него обаче буквално преди дни бяха свалени от изпълняващия длъжността главен прокурор Борислав Сарафов по загадъчни причини, което реално наля масло в огъня на сегашните слухове. Иначе Петров и Сарафов преди над 2 години бяха попаднали в центъра на общественото внимание след разкритията за корупционната схема „Осемте джуджета”.

Тази пролет бившата съпруга на Еврото – Любена Павлова, излезе публично и в поредица от няколко видеоинтервюта го обвини, че плащал подкупи на съдии, прокурори и висши полицаи. В отговор нейни брутални порноклипове, на които се вижда с няколко мъже едновременно, бяха разпространени своевременно в различни порносайтове.

Жив или не към настоящия момент, покрай Пепи Еврото остава още една загадка – къде е 7-годишният му син, който той, по думите на Павлова, отвлече със себе си в Дубай? Иначе в действителност според процедурите в нашата съдебна система, именно една от причините да бъде спряно наказателно производство срещу преди това заявено лице, е при настъпила смърт.


#Пепи Еврото

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници