Мъжът на княгиня Калина: Може да е изпила една чаша вино, но това е нищо

Мъжът на княгиня Калина: Може да е изпила една чаша вино, но това е нищо

Дворцовият свещеник отслужи молебен в параклиса на двореца „Врана“. Снимка: ПАРАСКЕВА ГЕОРГИЕВА/KINGSIMEON.BG

A A+ A++ A

"Може да е изпила една чаша вино. Това е нищо", така съпругът на княгиня Калина Китин Муньос коментира катастрофата ѝ, станала само преди часове.

„Съпругата ми е изгубила кучето си. Много го обичаше. Има три кучета. Все още не можем да го открием. Тя е под стрес. Цяла сутрин обикаляхме Боровец. При паркиране е ударила колата, виждате“, каза Муньос.

„Може да е изпила една чаша вино, но това не е пиене на алкохол. Това е нищо. Инцидентът е малък. Превръща се в голям проблем, защото е княгиня Калина“, добави Китин Муньос пред bTV.

На 26 октомври 2022 година Княгиня Калина и г-н Китин Муньос отбелязаха 20 години от сватбата си в Царска Бистрица.

Те имат син – Симеон-Хасан, роден у нас на 14 март 2007 г. Детето носи имената на дядо си и на покойния крал на Мароко Хасан II, с когото царят е бил много близък. През първите месеци бебето и майка му живеят в Царска Бистрица. На 23 април 2008 г. Симеон-Хасан е кръстен по каноните на Източноправославната църква в параклиса “Св. Иван Рилски” на резиденцията Царска Бистрица.

Както стана известно, дъщерята на Симеон Сакскобургготски Калина е катастрофирала с 1,5 промила алкохол в кръвта в Боровец и се е блъснала в стена. След инцидента е опитала да избяга.

#княгиня Калина #Китин Муньос

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници