Любовният скандал с брадъра Здравко Василев набира сила все повече

Любовният скандал с брадъра Здравко Василев набира сила все повече

фейсбук

A A+ A++ A

Любовният триъгълник между брадъра Здравко, съпругата му Христина и любовницата Божена набира все по-голяма сила. След като двете жени се млатиха посред нощ за надмощие над Гларуса от Приморско, в социалните мрежи започнаха да се изказват всички страни.

Победителят от първия сезон на "Биг Брадър" Здравко отрича да е имало побой, но не на такова мнение е сочената за негова любовница.

"Поради огромният интерес към събитията в родният ми град два съществени момента. Първо - крайбрежната алея на града вече официално ще има нова име Kurvenstrasse. И второ, което е молба към медиите - Да бяхте ме потърсили за подробности. Такава пикантна история я обезличихте с някаква баналност. Явно поради липса на опит не сте могли да я развиете качествено", коментира той.

След като бе пребита от Христина, Божена бе нападната от хората, че разваля семейства. Тя не издържа и написа много тежки думи.

"Нека хвърли камък този, който е безгрешен! Всеки си има своята съвест и нека да реши според себе си. Помислите преди да пишете нещо какво последствие ще има. Който ме съди без да ме познава, не ме интересува, но имайте малко човещина в себе си и си представете какво бихте сторили в този случай, ако сте на мое място. Не съм градила бизнес и име над 10 години, за да ми лепнете такъв етикет. Ако всеки си даде сметка, че някога е грешил няма да се изявява по този начин“, казва жителката на Приморско, която е пристигнала в малкото курортно градче преди три години, заедно със съпруга си.

Тя отворила тогава туристическа агенция с цел да привлича туристи от своята родина. Божена живее у нас повече от 10 години, завършила е Бургаския свободен университет.

Към момента само Христина не е коментирала публично случилото се, тъй като е задържана в полицията и дава показания. Търсят се евентуални очевидци на грозната сцена между двете жени, за да се улесни разследването и Христина да бъде обвинена.

От ОДМВР-Бургас потвърждават, че е имало такъв инцидент между двете жени. Преписката е образувана по 2 члена от НК – по чл. 216, ал. 1 – за унищожаване и повреждане на чужда

вещ; и по чл. 131, ал. 1, т.12 – за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. Разследването е срещу Христина Василева. Сигналът за случилото се е подаден в 3 ч. след полунощ на 13 август в РУ-Приморско.

Божена описва в сигнала, че час по-рано – в 2 ч. посреднощ, седяла на пейка на градската крайбрежна алея, когато към нея се приближила позната жена. Става дума за пренебрегнатата съпруга, която, хващайки я за косата, е започнала и да ругае. Словашката гражданка опитала да се обади на тел. 112, но Христина взела мобилния й телефон и го хвърлила в морето, изхвърлила и електронната й цигара.

В резултат на полицейските действия 45-годишната Христина Василева е задържана за срок до 24 часа, за да се изяснят детайлите. Христина обаче отрича да е извършила всичко това.

Случаят не е приключен, но няма свидетели, които да потвърдят какво точно се е случило. Но цяло Приморско е наясно със забежката на Здравко и всички негови съграждани са убедени, че Христина е предприела действия по отстранява на другата жена, пише "Блиц".

#Здравко

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници