Ето къде точно се е случил разстрела на Алексей Петров?

Ето къде точно се е случил разстрела на Алексей Петров?

стоп кадър

A A+ A++ A

Алексей Петров беше застрелян в сряда по обяд. Убийството е извършено с автомат над столичния квартал "Драгалевци", на пътя, който води към хижа "Алеко". Той е бил охраняван от трима бодигардове, но те са били на разстояние от жертвата, припомня "Нова телевизия".

Достъпът до мястото е свободен вече. С ленти е оградена част от пътеката, която минава през гората и от време на време излиза на пътя. В района телефоните губят обхват.

Сигналът за стрелбата е получен в МВР в 12.20 ч. в сряда. Веднага на място са изпратени екипи на полицията, които установяват безжизнено тяло на мъж и ранена жена. Тя беше откарана в "Пирогов" в тежко състояние. Настанена е в противошокова зала, съобщиха за NOVA от Спешна помощ.

В сряда от Прокуратурата заявиха, че гардовете се разпитват. Жената, която беше ранена, ще даде показания, веднага щом състоянието ѝ го позволи. Тя е настанена в "Пирогов" и ѝ предстоят две операции.

„Проучваме маршрута на жертвата и провеждаме издирвателни действия и събиране на доказателства. Огледите продължават”, заяви още Тодоров.

#Алексей Петров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници