Зодиите, които най-често попадат в токсични връзки

Зодиите, които най-често попадат в токсични връзки

pixabay

A A+ A++ A

Кой от зодиакалния кръг е най-застрашен да попадне в мрежата на токсична връзка?

Рак
Ако имат възможност, Раците биха си стояли в черупките завинаги. Водните същества не вярват на хората (и с право). Но все пак се случва да срещнат някого, който напълно да промени концепцията им. И тогава губят главите си. Те са готови да се молят за партньора, да вярват сляпо на неговите обещания. И ако връзката се провали Раците се затварят още повече и започват да вярват, че не са способни на нищо.

Везни
Везните идеализират хората и вярват, че и най-лошият злодей има шанс за щастие. Затова са готови да прощават безкрайно. Но токсичните взаимоотношения са опасни, защото ви завличат все по-дълбоко и по-дълбоко, обещавайки неземно блаженство. Търпи и чакай - това е мотото на Везните, попаднали в лапите на грешния партньор.

Козирог
Какво да кажем за Козирозите ? Те са точно тези, които не знаят как да разбират хората. И някак си винаги успяват да намират само партньори с куп недостатъци. Вярват наивно, че токсичността от една връзка може да бъде „изцедена“ с помощта на нежност и обич. „Партньорът не е толкова лош, ние не сме достойни за него!“ - възкликват Козирозите и хукват да се усъвършенстват, за да се нагодят.

Риби
„Страданието облагородява! Всичко, което не ни убива, ни прави по-силни“. Рибите са пълни с подобни извинения, защото вярват, че партньорите , които са избрали, някога ще се променят. Разбира се, че ще се променят - когато изцедят всички жизнени сокове от тях и си намерят нова жертва!
Риби, просто трябва да най-накрая да започнете да се обичате!

#днвен хороскоп #дневен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници