СНИМКИ Бия куклата Барби по точки, защото съм реална, изчетка се известна родна красавица

СНИМКИ Бия куклата Барби по точки, защото съм реална, изчетка се известна родна красавица
A A+ A++ A

„Природата ме е създала с такива черти, за което съм благодарна на Бог. По-добра съм от куклата Барби, може би защото живея в реалния свят и знам, че понякога лошото е повече от доброто.“ Това заяви пред „България Днес“ една от най-красивите българки - Ивелина Прунова, която е известна с прякора си Несебърското Барби.

Думите на изкусителната дама са повод фурора, който предизвика филмът „Барби“ по цял свят. „Еуфорията по лентата е разбираема. Хит са и линиите на дрехи, аксесоари и обувки и изобщо всичко, свързано с модата, сега е в стил „Барби“. Куклата е мечтата на всяко малко момиченце. Много поколения са израснали с нея, защото е символ на женственост и красота. Барби е много позитивна, забавна, весела, положително настроена към света, вярва в доброто, честна, много обичаща да помага по своя нежен начин. Аз съм такъв човек. Виждам в нея моя позитивизъм. Не помня лошото, каза още пред вестника Ивелина.

По нейни думи, въпреки че много момичета по света искат да подражават на Барби, Прунова е категорична, че не иска да се сравнява с никого.
„Винаги съм казвала, че прякорът ми Барби може само да ме радва, защото Барби е най-красивата кукла в цял свят и еталон за съвършенство! Това, че мен ме оприличават на нея и ме наричат така, ме ласкае. Всички виждаме, че много жени прибягват до всевъзможни хирургически намеси и корекции, за да гонят образа на Барби, но като ги нямат природно дадени тези черти, не йм се получава, а при някои от тях резултатите им са дори плашещи и обезобразяващи.

Медиите добавиха към прякора ми. „Несебърското“, защото съм от Несебър, подчертавайки и красивия град, в който живея. Гордея се и с прякора, си, и с града си! За мен е важно хората да ме обикнат със сърцето си, не само с очите си. Искам да ценят човека Ивелина, добави моделката.

„Барби гледа на живота само през розовите очила. Разликата между мен и нея е, че аз знам, че светът не е само розов, тази доброта, в която кукла Барби възпитава милиарди деца, отдавна я няма. В мен има една доброта, която най-вероятно ще ми пречи в този хейтърски свят, в който живеем днес. Любовта вече е толкова малко и добрината на Барби в този лош свят е опорочена. За жалост, в днешно време да имаш добро сърце не е комплимент, а недостатък и изглеждаш странно за останалите“, завърши Ивелина, която призна, че ако получи предложение да се снима в стойностен филм би приела.

#Несебър #кукла Барби

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници