Отново..: Мъж обръснал косата на жена и я заключил в апартамент

Отново..: Мъж обръснал косата на жена и я заключил в апартамент

pixabay

A A+ A++ A

9 месеца затвор за 44-годишен мъж от Асеновград, обръснал косата на жена и я държал заключена в апартамент против волята ѝ, предава 24 часа.

Мъжът няма право да обжалва наказанието си, тъй като е получено след споразумение с прокуратурата. Грозните сцени се разиграли на 19 юни. Извършителят работил като строител в Германия, но на посочената дата е бил в родния си град.

След като противозаконно лишил от свобода жертвата си, той използвал сила, за да ѝ отреже косата. На мястото пристигнали 8 полицаи, но 44-годишният отказал да изпълни разпорежданията им и оказал физическа съпротива.

Докато се опъвал, той нанесъл лека телесна повреда на един от служителите на реда - командир на отделение в група "Охрана на обществения ред". Установено е, че мъжът имал в себе си марихуана.

Наказанието от 9 месеца затвор е общо за всичките му провинения. Той ще трябва да плати и 253 лв. разноски по делото. Решението на Районния съд в Асеновград, с което е одобрено споразумението, е окончателно и не подлежи на обжалване.

#домашно насилие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници