Ивайло Захариев съди БНТ заради "Под прикритие" (ВИДЕО)

Ивайло Захариев съди БНТ заради "Под прикритие" (ВИДЕО)

ФБ/Ивайло Захариев

A A+ A++ A

От време на време се появяват информации, че култовият сериал "Под прикритие" ще се завърне на екран с нови серии. Но зад кулисите на филма се оказа, че има доста гнили неща, които няма да позволят неговото продължение.

Един от главните актьори - Ивайло Захариев, е предприел съдебни битки срещу сериала и БНТ. Това разкри той в любопитно клипче в TikTok.

Той качи видео в социалната платформа и коментира новината, че пускат сериала отново, Захариев казва: „Това е страхотно!“, което по реакцията му не личи да е така.

Във видеото Ивайло казва, че води дело срещу БНТ, именно заради сериала „Под прикритие“.

Той попита своята аудитория: „Искате ли да ви разкажа малко повече защо се стигна до това дело?“

Веднага заваляха любопитни коментари и версии. Някои смятат, че националната телевизия крие истинския приход от сериала и съответно ощетява актьорите от процент. Това се смята за една от причините Ивайло да си търси правата по съдебен път.

В следващо видео той сподели, че съдията е излязал с решение в негова полза. "Не знам защо това решение ме кара да се ядосвам. Да се чувствам омерзен и обиден. Защо тази нищожност на решението ме кара да кипя от емоция, която не ми дава възможност да структурирам и да разкажа какво се случва. Ще изчакам няколко дни да си избистря мозъка и да разкажа всичко подробно", гневи се той в TikTok, пише blitz.bg.

#Ивайло Захариев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници