СНИМКИ Джигит с Порше дрифти на жълтите павета - същият, който едва не уби деца, забивайки се в тях с тузарската си кола

СНИМКИ Джигит с Порше дрифти на жълтите павета - същият, който едва не уби деца, забивайки се в тях с тузарската си кола
A A+ A++ A

Порше с „баровски” номер с 4 шестици дрифти на жълтите павета в София, във видео, което бързо трупа популярност в поредната абсурдна социална мрежа. Клипът обаче грабна вниманието на Диана Русинова – директор на Българската агенция за управление на транспорта и председател на Борда на директорите на Европейския център за транспортни политики.

„Ето защо трябва да им се отнемат колите! Това Порше СВ6666ХК, което “дрифти” на жълтите павета е управлявано от същия индивид, който миналата година едва не уби няколко деца размазвайки в колата им друго Порше, Дали СДВР ще състави акт на този? Мисля, че е повече от очевидно, че се приготвят да правят гонка в центъра на София…”, написа Русинова.

Тя визира катастрофа от преди точно една година, когато на пътя между Ахтопол и Царево, по думите ѝ същият водач – тогава 20-годишен, се е врязал с Порше 911 Турбо в Рено Мегана на две момчета. Тогава въпросният водач, чието малко име е Георги, обясняваше, че е загубил контрол над колата и се е забил в паркираното рено. Пробите му за алкохол и наркотици бяха отрицателни.

#Порше #дрифт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници