Проговори момичето, убило най-добрата си приятелка: Половин час я гледах как агонизира

Проговори момичето, убило най-добрата си приятелка: Половин час я гледах как агонизира

pixabay

A A+ A++ A

Младата жена, която уби най-добрата си приятелка в Румъния в изблик на ярост, призна пред разследващите как е извършила чудовищното деяние. 18-годишната Лоредана заяви, че в продължение на 30 минути я е гледала как припада и не й е позволила да крещи за помощ, пише вестник “Адевърул”.

Всичко започнало с тривиален спор, който прераснал в ужасно престъпление, отбелязва медията, предава БТА.

„Имах спор с Алина относно прибирането й, тъй като знаех, че иска да напусне хотела. В момент на гняв, когато тя ми отговори уклончиво, започнах да треперя. Взех ножа, който беше на един рафт и първо се поколебах, но след това я намушках във врата. Не исках да я убивам, но имах момент, в който си изпуснах нервите. След като я намушках, от устата й потече кръв и тя хриптеше от направената с ножа рана. Опитах да й запуша устата, за да не се чува в другите стаи. Мина около половин час, докато умря, като през това време ме одраска по ръката и врата и дори по гърба", казва Лоредана, цитирана от сайта Зиаре.

След убийството слага тялото на жертвата в куфар, слиза от хотела с асансьора и вика такси. Таксиметровият шофьор забелязва, че има синини по лицето и врата. Казва, че ги получила при инцидент на работа.

“Когато стигнахме, ми помогна да сваля куфара от багажника, ме попита какво има вътре, защото много тежи. Отговорих, че имам дрехи и пособия за училище. Шофьорът на таксито ми повярва и си тръгна. За пътуването му дадох 200 леи, въпреки че реалната стойност на курса беше 20 леи”, спомня си Лоредана.

Остава на място още няколко минути, оглежда се дали има камери или хора, които да я видят и тъй като няма никой, се приближава до първата пейка и оставя тялото на Елена под нея. Взима си куфара и тръгва към хотела, в който е отседнала.

Около 10:00 часа отива на работа в хотел “Нарцис”. Докато е на смяна, около 15:00 ч. идва полицейски екип и я отвежда за разпит. Първоначално я питат откъде има наранявания. Лоредана казва, че е паднала, но по-късно си признава престъплението.

“Видях по филмите, че ако признаеш за извършеното престъпление, получаваш намалена присъда", споделя тийнейнджърката.

Междувременно майката на момичето направи първо изявление и коментира, че не може да си обясни какво се е случило между двете момичета, които са приятелки от детството и са израснали заедно. Жената е шокирана от хладнокръвното убийство, извършено от дъщеря й. Тя заявява, че е говорила с нея в деня на престъплението и твърди, че дъщеря й разказала, че Алина е паднала по стълбите и не помни нищо за престъплението

#нож

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници