ГД "Национална полиция" е с нов шеф

ГД "Национална полиция" е с нов шеф
A A+ A++ A

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов старши комисар Калоян Милтенов е назначен за заместник-директор на ГД „Национална полиция“. В неговия ресор ще са Охранителна и Пътна полиция.

Старши комисар Милтенов поема поста от колегата си старши комисар Борислав Муеров, който навърши пределната възраст за пенсиониране.
Борислав Муеров беше награден от вътрешния министър за дългогодишната си служба и професионално изпълнение на задачите в системата на МВР.

Припомняме, че когато старши комисар Милтенов подаде заявление за напускане като директор на СДВР, министър Калин Стоянов заяви: „Искам да потвърдя, че той е изключителен професионалист и ще направя всичко възможно той да остане в МВР и да бъде част от моя екип“.

Старши комисар Милтенов започва работа като разузнавач в системата на МВР през 1999 г. В следващите години заема последователно ръководни длъжности в системата - началник на група и началник на сектор „Икономическа полиция“ в Първо РУ, началник на сектор в отдел „Противодействие на икономическата престъпност“ – СДВР, заместник-началник, по-късно и началник на Трето РУ в София, началник на Първо РУ в София. От 14 октомври 2019 г. е назначен за директор на ОДМВР - Ямбол, а година по-късно – за зам.-началник на отдел „Икономическа полиция“ в ГДНП. От юни 2021 г. до юни 2023 г. е директор на СДВР. Награждаван е многократно за професионалната си работа.

#полиция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници