ВИДЕО Дебора проговори за сефте след кълцането! Ще настръхнете от думите й

ВИДЕО Дебора проговори за сефте след кълцането! Ще настръхнете от думите й

скрийншот

A A+ A++ A

Облечена в розово, 18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе ранена с макетно ножче публикува благодарствено видео в социалната мрежа Фейсбук.

"Благодаря ви, че в този много страшен момент за мен вие ме подкрепяте, мислите за мен, молите се за мен и се борите заедно с мен", сподели тя.

Припомняме, че нейният случай предизвика вълна от обществено недоволство и протести в цялата страна, след като стана ясно, че мъж е проявил жесток садизъм към нея - нарязани са ръцете, краката и гърдите, носът й е счупен. Цялата й коса е подстригана с машинка. Младата жена е спасена, но са й направени 400 шева. Предполагаемият извършител е нейният 26-годишен приятел, който първоначално е бил задържан за 72 часа, а след това е пуснат на свобода. Към настоящия момент той е привлечен като обвиняем по две разследвания за закана с убийство и за нанасяне на средна телесна повреда

"Косата ми ще порасне, белезите ще избледнеят, а Вашата подкрепа ще остане завинаги в сърцето ми! Благодаря ви!", допълни Дебора.

След бруталния случай депутатите се заеха с поправки в Наказателния кодекс за завишаване на наказанията за лека и средна телесна повреда.

#дебора михайлова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници