Динко Вълев обясни защо е ударил просяка-менте: Изкарва по 300 лв. на ден, а дядо ми е на 80 г. и бачка като охрана

Динко Вълев обясни защо е ударил просяка-менте: Изкарва по 300 лв. на ден, а дядо ми е на 80 г. и бачка като охрана
A A+ A++ A

Сериозни проблеми си навлече Динко Вълев заради изобличаването на мнимия просяк в Равда. Прокуратурата ще удължи мярката му за неотклонение на 72 часа, а след това ще поиска постоянен арест. Ямболският бизнесмен е привлечен под наказателна отговорност за хулиганство, грозят го до 8 години затвор.

Репортер на колегите от сайта Флагман.бг разговаря с Вълев. Всъщност той бе привикан в Районното на Несебър, за да даде показание, след което бе задържан. Ето какво каза Динко.

"Как може дядо ми, който е на 80 години, още да работи по цял ден като охрана, за да вади пари, а този, който няма и 60 г., по цял ден да седи и да лъже хората, да се възползва от тяхното състрадание?! "Заработва" по 200-300 лв. на ден с просия, сами сметнете колко пари са това на месец и на година. Утре на някой истински нуждаещ се ще му трябва подкрепа и излъганите хора няма да му дадат заради такива като този. Ударих го, сгреших най-вероятно, но това, което той прави, е много по-нередно", смята прочулият се още с участието си в Биг Брадър чудак.

#Динко Вълев #Динко #просяк

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници