Таро карта на седмицата от 7 до 13 август

Таро карта на седмицата от 7 до 13 август

Pixabay

A A+ A++ A

Таро карта на седмицата е "Седемте петолъчки"

През следващите дни се настройте търпеливо: бавният, но стабилен растеж е гарантиран за въпросите, чиито семена сте посяли наскоро.

И в кариерните, и в любовните въпроси събитията ще се развиват бавно: ако виждате, че партньорът ви не е готов да предприеме сериозни стъпки, например да ви се отдаде изцяло, да сключи брак, не го притискайте. Изчакайте, докато той "узрее", тайната на успеха е в редовните стъпки.

И във всяка област тези малки стъпки ще бъдат също толкова подходящи през тази седмица. Ако искате да приведете тялото си в отлична форма, това е повече от реалистично, но не веднага: всеки ден е съзнателен избор на здравословни храни и упражнения в полза на желания резултат.

Между другото, ако се съмнявате и си мислите: "Имам ли нужда от това?". - сега е най-подходящият момент да вземете решение. Струва си да подходите трезво на другия ден и честно да си отговорите на въпроса: "Готов ли съм да чакам тези резултати толкова дълго, колкото е необходимо?".

Като имате предвид, че реколтата от семената, които сте посяли, ще узрее не по-рано и не по-късно, отколкото трябва. Редовните спортни занимания ще ви помогнат да се отпуснете и да се дисциплинирате. Купете си абонамент за добро студио с неограничени посещения и наблюдавайте живота си от друг ъгъл.

Източник: Dama.bg

#Таро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »