Близък на момичето от Лозен, удушено с колан преди година: Защо пуснаха заподозрения?

Близък на момичето от Лозен, удушено с колан преди година: Защо пуснаха заподозрения?
A A+ A++ A

Два човешки живота на момиче на 18 и млад мъж на 27 години бяха отнети в столицата в събота. Задържан е предполагаемият убиец – 34-годишен мъж. И двете жертви са от софийското село Лозен. А жителите му излязоха на протест снощи.

Както стана иизвестно, заподозреният за двойното убийство в село Лозен е убил и друго момиче преди година. Информацията беше потвърдена и от жители на Лозен пред НОВА. Става дума за момиче, с което заподозреният е имал интимни отношения, и което по време на полов акт удушил с колана си. Сам се обадил на полицията и направил самопризнания. Съдът обаче го пуснал с най-леката мярка за неотклонение.

„Интересно е, че по този случай няма развитие. Задавам си въпроса защо в такива случаи тези лица биват пуснати на свобода? Според мен те не действат сами и въпросът ми към прокуратурата е дали някой някой на ниско ниво, ниво Районно – не покровителства тези хора?”. Това попита в ефира на „Събуди се” Димитър Неделчев - приятел на убитото преди година момиче.

По думите му селото се страхува от 34-годишния заподозрян за убийството. „Пак се обръщам към МВР и Прокуратурата – този мъж не действа сам. Защо не направят справка, защо не изкарат лицата, с които той е свързан. Мисля че с него на територията на Лозен могат да се обвържат няколко лица с него”, заяви Неделчев.

Той потвърди, че в селото се носят слухове, че заподозреният се занимава с наркотици.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници