Топ световна компания изрита Тото след скандала с Тити Папазов

Топ световна компания изрита Тото след скандала с Тити Папазов

стоп кадър

A A+ A++ A

В своя позиция от "Куадрант Бевъриджис" АД, официалната компания на продуктите на "Пепси" за България, съобщават, че са предприели всички мерки за прекратяване на сътрудничеството с изпълнителя Йонислав Йотов - Тото.

На 1 август стана известно, че снимки на Тото са свалени от рекламни позиции в сайта на "Пепси България", чието рекламно лице е той. Това последва, след като Тото популяризира в подкаста си изказване на баскетболния треньор Тити Папазов, в което той разказва как е остригал косата на приятелката си заради изневяра, а Йотов реагира смеейки се.

Вчера известен хотел също отмени планираното участие на изпълнителя.

Вечерта на 1 август Йотов се извини за липсата на критична реакция и обясни, че е премахнал клиповете. Днес от "Пепси България" пишат, че заявяват ясна позиция против насилието.

"Считаме, че действията ни трябва да се извършват при зачитане на човешкото достойнство и физическата безопасност. "Куадрант Бевъриджис" се ангажира да подкрепя общество, основано на взаимно уважение и съпричастност, без злоупотреби, дискриминация или насилие. Ние няма да предоставяме трибуна на поведение, което не показва толерантност или насърчава тормоза и насилието", пишат от компанията.


#Тото от Скандау

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници