Роксана е готова да пее без пари на сватбата на Дебора

Роксана е готова да пее без пари на сватбата на Дебора

фейсбук

A A+ A++ A

Роксана е готова да пее безплатно на сватбата на нарязаната Дебора от Стара Загора, когато момичето тръгне да се жени.

Фолкпевицата сподели, че ѝ е много тежко за ужаса, който 18-годишната девойка е преживяла. Изпълнителката разкри, че ѝ е трудно да спи нормално само като си представи какви болки е изпитвала Дебора.

"Пожелавам на момичето да оздравее и да се чувства добре. Надявам се по някакъв начин да забрави за тези кошмари, които са ѝ се случили, и да намери сили, за да продължи живота си напред. Много бих искала да срещне силна подкрепа в лицето на нейните близки и роднини и вярвам, че това момиче ще бъде щастливо и с повече воля и усилия ще си стъпи на краката. Надявам се да намери съвестен и обичащ мъж, а аз от сърце обещавам да пея безплатно на сватбата им", заяви емоционално Роксана, цитирана от България Днес.

Певицата разкри, че самата тя за момента няма да става булка и няма да вдига сватба с половинката си.

"Не сме планирали да се женим на този етап. Нямаме никакво време, за да организираме такова тържество, а и живеем прекрасно, като си гледаме кариерите и децата. И все пак аз смятам, че сватбите са нещо прекрасно! Хората винаги са се женили и ще продължават да се женят, да създават семейство и уют", коментира певицата.

Чалга дивата със смях разкри, че тайно се надява някое от участията ѝ да отпадне, за да си открадне няколко дни и да заведе децата си на море. Певицата има двама синове, големият е на 21 г., а малкият преди дни навърши 6 г.

"Лятото само работя! Всеки Божи ден съм ангажирана още от май с баловете и чак до края на август. Нямам никакво време за себе си, дори да се наспя и да се нахраня нормално. Надявам се някое участие да отпадне, за да заминем с любимия ми и децата за 2-3 дни на море. Планирам да си починем на нашето Черноморие, тъй като обожавам българското море - имаме си всичко и това е страхотно. Преди 10-ина дни бях в Турция по друг повод, но смятам, че няма значение къде си, а да си в добро настроение и хубава компания", завърши Роксана.

#Роксана

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници