СДВР ще бди за сигурността и реда по време на мача между „Левски“ и „Шкупи“

СДВР ще бди за сигурността и реда по време на мача между „Левски“ и „Шкупи“

левски.бг

A A+ A++ A

За 3 август от 20 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ в София е предвидено да се играе втората футболна среща от „Лига на конференциите“ между отборите на ПФК „Левски“ и ФК „Шкупи“ /Северна Македония/.

С оглед възникнало напрежение на първата футболна среща състояла се в Северна Македония, УЕФА е предприела спешни мерки за недопускането на гостуващи привърженици на двубоя реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите между ПФК „Левски“ и ФК „Шкупи“. Във връзка с това от страна на отбора-домакин билети за гостуващи фенове няма да бъдат пускани в продажба и те няма да бъдат допускани на спортното съоръжение.

Униформените ще следят и оказват съдействие на ангажираната охранителна фирма за недопускане на зрители, които имат наложена забрана за посещение на спортни мероприятия, във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число парфюми и чадъри/. Ангажимент по охраната на спортната среща има частна охранителна фирма, чиято задача е да следи за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждането на срещата.

За да бъде избегнато струпване, приканваме зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 18 часа, като феновете на „Левски“ ще бъдат допускани на всички сектори.

Преди, по време и след провеждане на футболната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на престъпления на територията на столицата.

Възможно е в следобедните часове да възникне временно затруднение в движението в централната градска част, като то ще бъде поетапно спирано и възстановявано

#футболен мач

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници