Гьонева, пожалила касапина с макетното ножче, била с дисциплинарно наказание

Гьонева, пожалила касапина с макетното ножче, била с дисциплинарно наказание

интернет

A A+ A++ A

Съдията по въззивното частно наказателно дело срещу 26-годишния Георги Николаев, обезобразил 18-годишната си приятелка, Татяна Гьонева Коева от Окръжния съд в Стара Загора е наказвана в миналото, предава Евроком.

Именно тя отмени ареста на мъжа след бруталната касапница.

През 2019 г. Коева е била и говорител на съда, а като съдия от наказателния отдел има наложено дисциплинарно наказание за забавяне на производството на наказателно дело от общ характер поради неспазване на сроковете за изготвяне на мотивите към постановената по него присъда.

Тази жена пусна на свобода лицето, което обезобрази приятелката си с макетен нож, което я скалпира и ѝ счупи носа. Всичко това се случва с часове наред мъчения и по особено жесток начин. 18-годишното момиче е с 400 шева, фрактура на носа, скалпирана, емоционално и психически съсипана, след нападението. Тази дама е определила деянието като лека телесна повреда и без никакви скрупули е пуснала на свобода извършителя. Това представлява нашата прогнила съдебна система. Дано съдията се гордее с постъпката си. Съдебна реформа - да, ама не“, коментира Павлина Швец, цитирана „Телеграф“.

Вече стана ясно, че садистът Георги Николаев е и рецидивист, осъждан на пробация в началото на годината с две мерки и отново за побой и пак за „лека телесна повреда“, казаха запознати.

Интересно е, че съдия Татяна Гьонева, не е декларирала парични средства и банкови сметка. Теглила е обаче 5 кредита: ипотечен, два потребителски, овърдрафт и разполага с кредитна карта. Съдийката дължи 90 хиляди лева.

#Стара Загора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници