Бг фенът, намушкан в Скопие, е в стабилно състояние

Бг фенът, намушкан в Скопие, е в стабилно състояние

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

Намушканият българин в Скопие е в стабилно състояние. Той бе приет в болница с опасност за живота след намушкване в корема и претърпя операция. В петък негови приятели отправиха апел по NOVA за това мъжът да бъде транспортиран и лекуван в България. Припомняме, че в четвъртък вечер имаше сблъсъци, арести и ранени при мач на "Левски” в Скопие. Част от българските фенове бяха нападнати още преди срещата в квартал на града.

Вчера всички 19 арестувани фенове бяха освободени от полицията. Те са санкционирани. Бяха задържани заради нарушаване на обществения ред. В два от случаите, според македонските власти, става въпрос за нападение на полицаи. Неминуемо това доведе до искри между София и Скопие. Българското МВнР излезе с позиция, в която настоява за разследване на случая. Вчера от вътрешното македонско министерство заявиха, че вече са установени част нападателите над привържениците на "Левски”.

В четвъртък предстои реванш в София. Направено е предложение да не бъдат допускани фенове на македонския отбор, за да се избегнат евентуални сблъсъци.

#намушкан #Скопие #стабилно състояние

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници