Ъндърграунд героят Личкана почина в ареста, дъщеря му скочи: Бях отпред, не е естествена смърт

Ъндърграунд героят Личкана почина в ареста, дъщеря му скочи: Бях отпред, не е естествена смърт
A A+ A++ A

Ъндърграунд страшилището Ангел Личканов-Личкана почина в следствения арест в Пловдив. Легендарният под тепетата, а и в цяла България Личкан е получил инфаркт, сочат първоначалните информации. Той днес е бил на преглед, а после е бил върнат в килията, където е бил сам. Решавал е кръстословица, но в един момент му е прилошало и е издъхнал, научи Novinite.bg от свои източници.

Първоначално вестта за кончината на известния бандит бе отречена от адвоката му Стоян Донков. По-късно обаче юристът сам обяви, че клиентът му не е вече сред живите.

Случаят става много заплетен, защото Личкана бе едва на 56 години, в отлична физическа форма и без здравословни оплаквания.

Още миналия петък Ангел получил микро инфаркт и бил пратен в лазарета. След лечение той е върнат в килията. Днес се почувствал зле и е бил отново изпратен на лечение, което обаче не е било адекватно и въпреки болежките Личканов е бил затворен зад катинара.

Личканов попадна в ареста наскоро след като получи обвинения за два побоя - над жена след спор на пътя и над шофьор на рейс, отново след свада на пътя. Преди това той няколко пъти лежа в затвора - за побои, за трафик на дрога и за изнудване на бизнесмен от Асеновград.

Дъщерята на Личкана - Христина, преди минути обяви, че според нея смъртта му не е естествена и хвърли вината върху пркуратурата и властите в затвора, които не са й позволили да му занесе лекарства и да му се помогне навреме:

Баща ми, Ангел Личканов, почина вследствие на бездействие от прокуратурата! Поради НЕВЗЕТИ НИКАКВИ мерки от органите на реда, нашият скъп и незаменим баща, син, съпруг и дядо, си отиде на 56г. На 20.07.23г, в 12ч на обяд, ТОЙ излезна от лекарски преглед в болницата със становище "СПЕШНА РЕАНИМАЦИЯ, ЗАПУШЕНА АРТЕРИЯ".

Не се предприеха НИКАКВИ мерки за спасяването на живота му, беше ВЪРНАТ В Ареста, въпреки че се чувстваше зле и НЕ БЕШЕ ЗАКАРАН В БОЛНИЦА, ИГНОРИРАЙКИ становището на доктора, че е за "СПЕШНА РЕАНИМАЦИЯ"!

Семейството му стояхме пред АРЕСТА в Пловдив, лично аз занесох лекарствата, изписани от доктора в 12ч на обяд, които НЕ БЯХА ПРИЕТИ ОТ ПОЛИЦАИТЕ!

АДВОКАТЪТ се обажда в АРЕСТА около 17.30-18ч и му казват,че Ангел Личканов е жив и здрав! А дали е бил ???????!!!!!!!!!!!

Недопустимо е това да се нарече "естествена смърт"!!!

#Ангел Личканов #Христина Личканова #арест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници