„Любов без имена”: Михаела Филева по-гореща от лятото във видеото на новата ѝ песен

„Любов без имена”: Михаела Филева по-гореща от лятото във видеото на новата ѝ песен
A A+ A++ A

В разгара на лятото Михаела Филева представя новия си сингъл „Любов без имена“. Песента „пари повече от юни“, както се пее в нея, а видеото ни отвежда на необичайно място, напомнящо за Марс.

Дъх на море, свежест и нежност носи мелодията на „Любов без имена“, а кадифеният глас на Михаела Филевани разказва романтична история за любов и споделеност. Визуализацията на Павлин Иванов – Башмоушън печели вниманието на зрителя още в първия кадър, когато виждаме красивата поп дива на една ръка разстояние от огромна луна.

Автори на музиката на „Любов без имена“ са музикалният директор на Монте Мюзик Веселин Ценов - Algoriddim, латвийската певица и автор Марта Григале и Константин Ангелов от Ogi23.Михаела Филева и Искрен Тончев – Искрата създават текста към нея. Песента е един от тринайсетте трака, създадени от Михаела и международен авторски екип на творчески лагер в края на април. Крайният резултат от кемпа ще бъде новият албум на певицата. Датата на премиерата му вече е анонсирана – 20 октомври. Към момента е ясно, че той ще бъде представен с концерт в София. Очаква се обявяването на мястото и пускането на билетите в продажба.

В момента Михаела репетира лайв версията на новата песен „Любов без имена“ заедно с музикантите си, за да бъде включена в следващите два концерта от клубното турне на певицата – 17 август в Бургас (HashtagPAVILION) и 18 август във Варна (Ментол).

#Михаела Филева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници