Брутално убийство сви сърцата на хората в Монтанско

Брутално убийство сви сърцата на хората в Монтанско
A A+ A++ A

Мъж почина, след като бе жестоко пребит в Монтанско. Това съобщиха от МВР.

Случаят е от 15 юли. Около 22.50 часа на тел. 112 бил подаден сигнал за побой в село Габровница. Обадилият се заявил, че след сбиване, един от участниците в екшъна е в безсъзнание.

Веднага след сигнала на адреса са изпратени два автопатрула от районното управление в Монтана и екип спешни медици от областния град. При пристигането им е установено, че едното лице е починало – 58-годишен жител на Монтана.

По данни на свидетели са установени и задържани извършителите на деянието – 28-годишен и 18-годишен, и двамата жители на Габровница. Същите са задържани за срок до 24 часа, като единият е настанен в помещение за задържане в МБАЛ-Монтана, тъй като е с получени травми на главата.

Причината за възникналия скандал са отправени неприлични реплики от страна на задържаните към семейството на починалия. Словесните атаки прераснали във физически, при което двамата са му нанесли удари с предмет.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група. Извършени са редица процесуално-следствени действия и са разпитани всички присъствали на местопроизшествието.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 115 НК и работата продължава районното управление на Монтана.

#убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници